Bussalbumet

Uppdatering angående bussalbumet 2019-05-15: Nu är alla Nobina-bilder från Skåneresan publicerade, du hittar de längre ner på denna sida. De är publicerade i nya buss-bildalbumet, men precis som bilderna från Danmark så hittar du vägen till bilderna temporärt här i gamla bildalbumet. Noter att alla Nobinabilder från övriga Sverige kommer att publiceras senare.

Välkommen till Busssalbumet! Här publicerar jag en hel del bussbilder, men också några bilder på spårvagnar som Aarhus Letbane t.ex! Här under hittar du alla bilder:

Buss:

Danmark:

Sverige:

Tyskland:

Spårvagn/spårväg:

Danmark:

Alla bilder på denna hemsida är fotade av mig och ägs av mig, thattransportnerd.

Återpublicering är EJ TILLÅTET utan tillstånd från mig, att visa för vänner, ha som bakgrund på dator eller telefon eller liknande är dock såklart tillåtet, alltså privat bruk. Du får också använda mina bilder till skolprojekt, så länge det tydligt står att det är min bild på bilden (du får ej ta bort bildtexten längst ner på bilden).

Om du vill använda en bild till något annat eller någon form av komersiellt bruk så MÅSTE du kontakta mig på kontakt@thattransportnerd.se först och få en godkänelse av mig. Det går då också att få de flesta bilderna utan texten längst ner på bilden, kontakta mig för mer info. Om du använder någon utav mina bilder utan tillstånd så kommer det att anmälas!

thattransportnerd 2018